פירה של אמא א-לה קינג
אם יש לך על 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, פירה של אמא א-לה קינג עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 1050 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 63 אוכלים וטבחים. אם יש לכם חזרת, אבקת שום, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 84%. פירה של אמא, פירה של אמא, ו פירה של אמא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים לסיר גדול את תפוחי האדמה, שורש הסלרי וכף 1 מלח ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מקציפים יחד את גבינת השמנת והחמאה המרוככת בקערה גדולה עם מערבל ידני במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה, כ -2 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה החמים ושורש הסלרי לאט, לסירוגין עם חצי וחצי. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים מלח ומערבבים פנימה את חזרת, אבקת השום והפלפל הלבן.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.
יוצקים את החמאה המומסת על תערובת תפוחי האדמה.
אופים עד מבעבע וחום מעט, כ 45 דקות.