פירוגי של עצלן
Pierogi של אדם עצלן יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . גשו לסופר וקנו פטריות, חמאה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הפירוגי העצלן של אמא., Pierogi Lazy, ו פירוגי. (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. מערבבים בצל, ומבשלים עד שקוף. במחבת נפרדת מטגנים את הפטריות בחמאה.
בקערה גדולה, לשלב פסטה, בייקון, בצל, פטריות, כרוב כבוש ומרק מרוכז. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.