פירורי פטריות צ'יליאני
פירורי פטריות צ'יליאנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, מרסלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 34%. נסו בס ים צ'יליאני, אמנון צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את הפטריות המיובשות עם מים רותחים ולתת לעמוד עד שהתרכך, כ 20 דקות.
מסננים את הפטריות, שומרים 2 כפות של הנוזל; להיות בטוח שזה לא מכיל חצץ. לחץ על כל נוזל עודף מן הפטריות, לקצוץ אותם בגסות ולהעביר לצלחת.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ושום ו 2 כפות של Marsala ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד Marsala הוא מופחת מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, עד מעורבב לחלוטין, כ 3 דקות.
לגרד את תערובת פירור למחבת גדולה ומערבבים את 1/2 כף הנותרים של מרסלה ואת הטימין. מתבלים במלח ופלפל וטוסט בחום גבוה בינוני, ערבוב, עד הפירורים משחימים קלות פריך, על 5 דקות.
הפוך קדימה: הפירורים יכולים להיות בקירור עד 3 ימים.
מגישים עם: חזה עוף צלוי במחבת (חומר על 1/2 כוס מתחת לעור של כל אחד מ 6 חזה עוף) או צלעות חזיר (הקש 1/2 כוס פירורים על כל אחד מ 6 צלעות חזיר); פסטה, כגון ספגטי, rigatoni או fusilli (לזרוק את הפירורים עם הפסטה המבושלת, הוספת מים בישול פסטה, חמאה, Marsala וגבינת פרמזן).
הערות: פטריות בר צ 'יליאניות, או פורצ' יני, זמינים בחנויות מזון גורמה או בדואר מדליות מרץ (888-547-5471).