פירות יבשים ולחם בלילת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פירות יבשים ובלילת לחם קינמון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך קינמון טחון, מים חמים מאוד, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פירות יבשים ולחם בלילת קינמון, טג'ין כבש עם קינמון, זעפרן, ופירות יבשים, ו טגינת טלה עם קינמון, זעפרן ופירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס תחתית וצדדים של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות של הקמח, סוכר מגורען, מלח, קינמון ושמרים.
מוסיפים מים, חמאה וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים פירות יבשים ונותר 1 כוס קמח כדי להפוך את הבלילה נוקשה.
מורחים את הבלילה במחבת; לטפוח לצורה עם ידיים מקומטות. לכסות באופן רופף עם פלסטיק לעטוף ריסוס קל עם ספריי בישול; לתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים 40 עד 45 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מיד להסיר מחבת ולמקם את הצד העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג מעל כיכר לחם.