תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פירות מתובלים בודדים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, דבשה שחורה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: סיידר תפוחים מתובל יחיד להתפורר אופים, עוגת פירות מיניאטורית, ו מיני עוגת פירות דבש.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350°f. פח קציץ שמן. בקערה גדולה, לשלב קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ו allspice; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר קטן, לשלב חמאה, מולסה, דבש, סוכר חום, ומים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום מעל חום נמוך בינוני, לטאטא מדי פעם, עד חלקה בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
בואו להתקרר עד רק חם קלות למגע.
5
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מקציפים במרץ עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים תערובת לתוך קערה עם מרכיבים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים תערובת עד משולב היטב. מערבבים פירות מסוכרים. מלא כל כיכר היטב עד 3/4 מלא.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
8
אופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז הכיכרות יוצא נקי, על 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת ולהעביר מתלה חוט לסיים קירור. כיכרות ניתן לעטוף בניילון נצמד מאוחסן בטמפרטורת החדר במשך 3 ימים.