פיתולי דבש
גשו לסופר וקנו מים, מים חמים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיתולי ארוחת בוקר דבש אגוז, פיתולים מאפה עם סוכר מתובל-דבש זיגוג, ו הכל מסתובב.
הוראות
מערבבים שיבולת שועל ומים רותחים בקערה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב, דבש, מלח ושמן.
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בתערובת שיבולת שועל. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 קמח לחם כוסות, קמח מחיטה מלאה, קמח תירס, ובהדרגה להוסיף לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; תן לנוח 10 דקות.
מחלקים את הבצק ל-18 חלקים שווים.
רול לתוך 18 (10 אינץ ' ארוך) רצועות; לקפל במחצית מקצה לקצה. להרים את שני הקצוות של כל רצועה; טוויסט. הקמצוץ מסתיים יחד כדי לאטום.
פיתולים מקום 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; תן לעלות 30 דקות.
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מברשת על פיתולים.
אופים ב 375 במשך 12 דקות.