קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פיתולי פרמזן

פיתולי פרמזן
פיתולי פרמזן עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלמון ביצה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיתולי פרמזן, פיתולי פרמזן, ו מתכון תפניות פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מוסיפים גבינה ושמנת חמוצה, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
3
מערבבים קמח ותיבול איטלקי. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
רול חצי בצק לתוך מלבן 12-x 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים לרצועות 6-x 1/2 אינץ'. מערבבים יחד חלמון ביצה ו 1 כף מים; מברשת על מקלוני לחם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
7
מפזרים 1 כף זרעי שומשום. רצועות טוויסט, ומניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. חזור עם בצק שנותר, ביצה לשטוף, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב. להקפיא עד 3 חודשים, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור