פיתולי פרמזן
פיתולי פרמזן עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלמון ביצה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיתולי פרמזן, פיתולי פרמזן, ו מתכון תפניות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים גבינה ושמנת חמוצה, מכים עד מעורבב.
מערבבים קמח ותיבול איטלקי. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
רול חצי בצק לתוך מלבן 12-x 6 אינץ'.
חותכים לרצועות 6-x 1/2 אינץ'. מערבבים יחד חלמון ביצה ו 1 כף מים; מברשת על מקלוני לחם.
מפזרים 1 כף זרעי שומשום. רצועות טוויסט, ומניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. חזור עם בצק שנותר, ביצה לשטוף, זרעי שומשום.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב. להקפיא עד 3 חודשים, אם תרצה.