פיתולים מסוכרים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פיתולים מסוכרים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 161 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. צאו לחנות ואספו תמצית ונילן, לא-פרילים צבעוניים, קיצור ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו הכל מתפתל, אגוזי פקאן מסוכרים, ו אגוזי פקאן מסוכרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, 2 כפות סוכר ומלח.
חותכים חמאה וקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה 1 כפית וניל. מערבבים לתערובת קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשניים.
שלב את יתרת הסוכר והווניל; מפזרים מעט מעל משטח העבודה.
מרדדים כל מנת בצק ל -15 אינץ'. איקס 5-ב. מלבן. מקפלים שליש; מפזרים תערובת סוכר נוספת. חזור על גלגול וקיפול פעמיים.
חותכים ל -5 אינץ'. איקס 1-ב. רצועות.
מפזרים ללא שכבות; לחץ קלות כלפי מטה. מסובבים ומניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.