פיתות אבוקדו סלמון בגריל
סלמון בגריל Pitas אבוקדו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, אבוקדו, חומץ אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם אפרסק בגריל וסלסה אבוקדו, סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו, ו סלמון בגריל 30 עם סלסה אבוקדו.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הדבק ווסאבי, רוטב סויה, חומץ, ומיונז. תניח בצד.
מברשת סלמון עם שמן זית ומפזרים מלח.
הניחו סלמון על גריל פחם משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או על חום גבוה על גריל גז (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל רמת הגריל רק 2 עד 4 שניות); מכסה סגור על גריל גז. גריל 6 עד 8 דקות בהתאם עובי, מתהפך פעם אחת, עד בקושי נעשה (לחתוך כדי לבדוק; בשר יהיה גוון כהה יותר של ורוד במרכז).
הסר מן הגריל במהירות טוסט פיתות סיבובים על גריל, על 2 דקות, מפנה פעם אחת.
חותכים או פתית סלמון לתוך 1-in. קוביות.
חותכים סיבובי פיתה לשניים ומפיצים מיונז ווסאבי על הקרביים. ממלאים כל פיתה חצי סלמון, אבוקדו, ארוגולה, ועגבניות, מתחלקים באופן שווה.