מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 396 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, אורגנו, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו פיתות טורקיה עם טחינה-רוטב יוגורט, פיתות טלה עם מלפפונים ורוטב יוגורט, ו פיתות עוף עם רוטב יוגורט-שמיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים יוגורט, פטרוזיליה, שום ו 1/8 כפית מלח. זורקים בקר עם עשבי תיבול, פלפל ומלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת טפלון גדולה מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים בשר בקר; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם כבר לא ורודים.