פלאן דלעת
דלעת פלאן יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, ו דלעת פלאן עם זרעי דלעת מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
סדר 8 (4-אונקיה) ramekins בתוך 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה. תרסיס ramekins בקלילות עם ספריי בישול.
בסיר קטן, מחממים סוכר 1/3 כוס מעל חום בינוני, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס ויוצר קרמל בינוני חום, כ -7 דקות. עובד במהירות, להעביר 2 כפיות של קרמל לכל אחד ramekins, מתערבל ברגע שאתה כפית בקרמל (זה יהיה להקשיח במהירות). תניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שלב חלב התאדה חלב בסיר קטן על חום בינוני עד חם. להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולשמור על חלב חם. בינתיים, להביא כ 4 כוסות מים לרתיחה ולשמור חם.
להקציף יחד ביצים, חלמונים ביצה, נשאר 1/3 כוס סוכר, וניל, אגוז מוסקט וקינמון. מקפלים דלעת לתערובת ביצים. ואז לקפל לתוך חלב התאדה. מחלקים מילוי בין ramekins, ולאחר מכן במקום תבנית אפייה בתנור.
יוצקים מים חמים לתוך תבנית אפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד פלאן הוא רק להגדיר.
מניחים צלחת קינוח על גבי כל ramekin ולהפוך; פלאן צריך להחליק החוצה, סירופ צריך לזרום על הצדדים של המנה.