פלאפל יכול להיות רק מידל מזרח מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 1383 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 129 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה ללא אלומיניום, פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 8 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. נסו פלאפל, איך להכין פלאפל / פלאפל עם חומוס, מלך הפלאפל ופלאפל של שווארמה מניו יורק א לה קארט, ו פלאפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את גרגירי החומוס בקערה בינונית ומכסים ב -2 סנטימטרים של מים קרים. משרים לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את זרעי הכמון והכוסברה במחבת ברזל יצוק בגודל 8 אינץ ' ומניחים על אש בינונית גבוהה. מבשלים, מנערים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהזרעים נותנים ארומה ופשוט מתחילים להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את התבלינים הקלויים למטחנת תבלינים ומעבדים עד שהם טחונים דק. הניחו בצד.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כמון טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
העבירו תערובת זו דרך מטחנת בשר או מערבל מעמד עם חיבור המטחנה המצויד במות הקטן ביותר. לחלופין, ניתן לחלק את התערובת לשניים ולעבד חצי אחד בכל פעם במעבד מזון, פועם 10 עד 20 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
(להסיר כל פית)
קורט גדול מלח דק
7
לגרוף את התערובת לתוך 1 1/2 עד 2 אונקיות מנות באמצעות 2 אינץ ' קוטר קוטר.
8
מניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת בקלף. ניתן להחזיק להחזיק בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני הטיגון, או לכסות במקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים את שמן הבוטנים בתנור הולנדי בן 5 ליטר על אש גבוהה עד שהוא מגיע ל -350 מעלות צלזיוס. מניחים בעדינות את הפלאפל, 1 בכל פעם, לתוך השמן החם. מטגנים 4 בכל פעם עד להזהבה עמוקה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
מוציאים לתבנית חצי גיליון מרופדת במעמד קירור ומעליהם מגבת נייר לניקוז. חזור על הפעולה עד שכל הפלאפל התבשל.