פלומת פירות ביצים
פרוסת פירות ביצים לוקחת בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 90 סנט למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 12. מנה אחת מכילה 158 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . גשו לסופר וקנו תפוחים חמוצים, ביצה, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו מטבל פירות חמוציות עם זר פירות , פלאף פירות תות ומוך פירות של חג אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מקציפים אגוזי ביצים, תערובת ציפוי מוקצפת ואגוז מוסקט במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות רכות.
מערבבים את שאר החומרים; מקפלים לתערובת ביצה. מכסים ומקררים. מערבבים בעדינות ממש לפני ההגשה.