פלורנטין מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלורנטין מניקוטי. מתאים ל-25 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת ריקוטה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מוסיפים תרד, ריקוטה, מוצרלה, פרמזן, ביצים, מיץ לימון ופלפל; מערבבים היטב. כפית לתוך קונכיות מניקוטי.
מניחים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; כיסוי.
אופים 40 דקות. או עד מחומם דרך. בערך 5 דקות. לפני שמניקוטי מסיים, מחממים את רוטב הפסטה.