פלחי תפוחי אדמה בגריל עם שום חם, צ'ילי אדום, פרמזן ופטרוזיליה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פלחי תפוחי אדמה בגריל עם שום חם, צ'ילי אדום, פרמזן ופטרוזיליה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, פתיתי צ' ילי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו פריסות תפוחי אדמה של פרמזן שום אפוי, פריסות תפוחי אדמה של פרמזן שום אפוי, ו פריך אפוי פרמזן שום טריזים תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה עד מכרז, אבל עדיין מוצק, על 40 דקות. תפוחי האדמה חייבים להיות מבושלים דרך מזלג במכרז, אבל עדיין מחזיק את הצורה שלהם.
בואו מגניב, ואז לחתוך כל תפוח אדמה לאורכו ל 8 טריזים.
מברישים את תפוחי האדמה עם שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חום זהוב מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מחממים את שמן הזית בסיר קטן עד שהוא מתחיל לנצנץ.
הסר מהחום ומיד להוסיף את השום, פתיתי צ ' ילי אדומים ופטרוזיליה ולתת לשבת במשך 1 דקה. מתבלים את השמן במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטפטפים מעל תפוחי האדמה.
מפזרים את הגבינה ומגישים מיד.