פלחי תפוחי אדמה חריפים קייג'ון
אם יש לכם אורגנו, חלבונים ביצה, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . עם כפית נסו פלחי תפוחי אדמה Cajun, פלחי תפו " א פריכים, ו לפת Cajun אפויה ופלחי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את שמן הזית, כמון, כוסברה, פפריקה, כורכום, אורגנו, פלפל, אבקת צ ' ילי בקערה גדולה.
מניחים את החלבונים בקערה גדולה נפרדת.
לזרוק את טריזי תפוחי האדמה הראשון עם חלבוני הביצה ולאחר מכן עם תערובת שמן זית. מסדרים את הפרוסות המנוסות בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש, הופך מדי פעם, עד פריך, כ 40 דקות.