קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלנדנגו

פלנדנגו
אם יש לכם שימורי משמש, תמצית ונילן, תוספת גלידת חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלייה פאן גדול מספיק כדי להכיל 8 פודינג כוסות עם לפחות 1-אינץ כדי לחסוך סביב 8 פודינג כוסות זכוכית או נירוסטה קערה עם זרבובית רשת בסדר מסננת קטן שאינו מגיב סיר קומקום מים רותחים
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בסיר, לשלב את החלב, חצי וחצי, וניל, סוכר. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לאחר מכן, הניחו 1 עד 2 כפות מכל תוספת לכל אחת מכוסות הרפרפת. הציפוי צריך להגיע כמה מילימטרים במעלה הצד של כוס הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מפרידים 3 מהביצים בעזרת הכף המחוררת. שמרו את הלבנים. (הערה: הקפיאו את הלבנים במגשי קרח. לאחר שהלבנים קפואים, הניחו את הקוביות הקפואות לשקיות מקפיא עם רוכסן. את הלבנים הקפואים ניתן להקפיא עד שנה.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו קערת ערבוב על כרית גומי או מגבת רטובה כדי למנוע מהקערה להסתובב משליטה. בקערת ערבוב שלבו את שאר הביצים השלמות והחלמונים. מקציפים את הביצים במטרפה עד שהן מסמיכות מעט ומבהירות בצבע. תוך כדי הקצפת הביצים מזלפים כרבע מהחלב החם. עכשיו לטאטא את הביצים מזג בחזרה לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מניחים מסננת רשת דקה מעל קערת זכוכית או נירוסטה עם זרבובית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את תערובת הביצים דרך המסננת על מנת לתפוס חתיכות ביצה או חלקיקים שעשויים להיות בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מניחים את כוסות הרפרפת בתבנית הצלייה. באופן שווה להפיץ את פודינג לתוך כוסות פודינג, הולך קצר על המעבר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מניחים את התבנית על הרשת האמצעית של התנור ויוצקים מים רותחים לתבנית ממש מתחת לרמת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מבשלים את הפלאנים כ-40 דקות, או עד שהם מתנדנדים מעט כשהמחבת מתנועעת, כ-40 דקות. ניתן גם להכניס סכין חיתוך באמצע הדרך בין הקצה למרכז. אם זה יוצא נקי, האגפים נעשים. בעזרת מלקחיים מוציאים את הכוסות מהתבנית לתבנית מרופדת במגבת. הניחו למים בתבנית הצלייה להתקרר לפני השלכתם. מצננים, מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת