פלפל אדום וחצילים טיאן עם אנשובי
פלפל אדום וחצילים טיאן עם אנשובי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו קורנית, עגבניות שזיפים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל בגריל ומרק פלפל, חציל, שעועית שלג ופלפל אדום מוקפץ, ו חציל, פלפל וקארי פניר.
הוראות
פלפלים אדומים צלויים ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף פלפלים בשקית נייר ולתת לעמוד 10 דקות. לקלף וזרע פלפלים קלויים; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. (פלפלים קלויים ניתן להכין קדימה. מכסים ומקררים עד 2 ימים.)
מברשת כל אחד 2 דפי אפייה גדולים עם 1 כף שמן זית. מסדרים סיבובי חצילים בשכבה אחת על גיליונות אפייה; מפזרים כדורי חצילים על כל תבנית אפייה עם 1 כף שמן זית.
אופים עד חצילים מתחיל לרכך אבל לא חום, על 15 דקות.
הסר מהתנור; לשמור על טמפרטורת התנור.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף 3 כוסות פירורי לחם טריים למחבת ו sauté עד הזהב, על 6 דקות.
מסדרים חצי מעגלי חציל בשכבה אחת ב 12 x 9 x 2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה.
מפזרים סיבובים חצילים עם חצי שום טחון, 1 כף קצוץ טימין טרי 3 כפות זיתים Niçois. למעלה עם חצי כל עגבניות שזיף פרוסות דק, פילה אנשובי ורצועות פלפל קלוי, מרווחים באופן שווה.
מפזרים קלות עם מלח בנדיבות עם פלפל שחור.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית. חזור על שכבות עם סיבובים חצילים שנותרו, שום טחון, 1 כף טימין ו 3 כפות זיתים Niçois. למעלה עם שאריות עגבניות שזיף פרוסות, ריווח שווה, משאיר 1/2 אינץ ' רחב שטח בקצה של צלחת אפייה. סדר הנותרים קלויים פלפלים אדומים אנשובי בין פרוסות עגבניות.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מפזרים 1 כף זיתים Niçois.
אופים התאספו טיאן 30 דקות.
מפזרים פירורי לחם קלויים ונותר 1 כף טימין טרי קצוץ סביב קצה צלחת אפייה. המשך לאפות טיאן עד ירקות הם מאוד רך, על 15 דקות יותר.
מגישים טיאן חם או בטמפרטורת החדר.