פלפל אדום ללא גלוטן וריזוטו ברוקולי
פלפל אדום ללא גלוטן וריזוטו ברוקולי נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, פרח ברוקולי, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון, מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, פלפלים ופטריות בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים באורז. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים ב 1/2 כוס המרק. מבשלים, מערבבים טבעת כל הזמן, עד הנוזל נספג לחלוטין. מוסיפים מרק 1/2 כוס נוסף. המשך לבשל על 20 דקות, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם לאחר תוספות קודמות נספגו וערבוב כל הזמן, עד אורז הוא שמנת ופשוט רך; להסיר מהחום. מערבבים במרכיבים הנותרים.