פלפל אדום קלוי באניה קאודה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפלים, מיץ לימון, ראש שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קלוי באניה קאודה ברוקולי, ברוקולי קלוי באניה קאודה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. להפריש 1 כף עיסת שום; מילואים הנותרים עיסת לשימוש אחר.
חותכים את הפלפלים האדומים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 20 דקות; לקלף.
שלב פלפלים, שום שמור, שמן, הבא 5 מרכיבים (באמצעות פלפל שחור) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.