פלפל אדום קלוי-מטבל פטה
פלפל אדום קלוי-מטבל פטה נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך גבינת פטה, שמן זית, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים פלפלים על תבנית אפייה לחתוך בצד למטה, טפטוף עם 1 כף שמן זית, ומתבשלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לצלות עד מושחר ו חרוך, כ 15 דקות, סיבוב המחבת לפי הצורך.
להעביר פלפלים לקערה, לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, לפחות 20 דקות.
הסר פלפלים מהקערה, שומר כל נוזל.מקלפים פלפלים ומניחים בבלנדר.
מוסיפים פטה, נוזלי פלפל שמורים, ונשארו 1 כף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. להתמזג על גבוה עד חלקה, על 1 דקה.
מגישים עם פלחי פיתה קלויים או קרקרים שונים.