פלפל בגריל, בזיליקום, Roulade טורקיה עם רוטב שמנת חמוצה בזיליקום
פלפל בגריל, בזיליקום, Roulade טורקיה עם רוטב שמנת בזיליקום נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 235 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חצי חזה הודו, שמנת, פלפליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו רוטב שמנת עוף ובזיליקום, Zrazy Zawijane (רולי בקר פולני ברוטב שמנת חמוצה), ו עוף בגריל עם פלפל אדום ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות. (לחלופין, פלפלים צלויים על מתלה של מחבת מטאטא על 5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, על 15 דקות.)
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה, עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
לקלף פלפלים ולהשליך גבעולים וזרעים. דק קוצצים פלפלים יבש לטפוח, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
דק לגרר 2 כפיות גרידה מלימון ולסחוט 2 כפיות מיץ.
פורה zest, מיץ, שמנת חמוצה, ו 1/3 כוס בזיליקום קצוץ במעבד מזון עד חלקה העונה עם מלח ופלפל.
העברה לקערה וצינה, מכוסה, תוך הכנת roulades.
הסר את העור ורך משד טורקיה, שמירה על מכרז לשימוש אחר (להשליך את העור).
חותכים שד טורקיה במחצית לרוחב, 1 חתיכת צמרמורת, מכוסה, תוך כדי עבודה עם השני (1 חתיכת יהיה מעט גדול יותר).
מחזיק סכין חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל בצד ארוך, פרפר טורקיה על ידי חיתוך אופקית כמעט במחצית (לא כל הדרך), ואז לפתוח אותו כמו ספר.
מקום בין 2 יריעות של ניילון נצמד, עם צד שטוח של מפצח בשר או עם מערוך, טורקיה פאונד מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה (אל תדאג אם אתה בסופו של דבר עם כמה חורים קטנים). פרפר וחתיכת פאונד הנותרים.
חתיכות טורקיה העונה היטב עם מלח ופלפל לחלק פלפלים קלויים ביניהם, מתפשט באופן שווה ולהשאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות. פלפלים עלי בזיליקום שלמים. החל בצד קצר, להפשיל כל חתיכת טורקיה, בעדינות לחיצה על מילוי בעת גלגול (לא להתגלגל חזק מדי, או מילוי יחמוק מקצוות), לקשור roulades לחצות עם מחרוזת. רולדות העונה עם מלח ופלפל.
אם באמצעות גריל פחם, להדליק ארובה מלאה של פחם, ואז לשים על 1 צד של המתלה התחתון. פחם יהיה מוכן לבישול כאשר הוא הופך לבן אפרפר, 10 עד 15 דקות. אם משתמשים בגריל גז, להדליק את שני הצדדים.
כאשר האש היא בינונית-חמה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה 3 עד 4 שניות), מקום roulades על מתלה גריל משומן קל ישירות מעל אש וגריל, חשוף, מפנה מדי פעם, עד צרוב על כל הצדדים, על 15 דקות.
אם באמצעות גריל גז, לכבות 1 צד של גריל. להעביר roulades הרחק אש וגריל על חום עקיף, מכוסה מכסה, מפנה roulades מדי פעם, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לכמה מקומות על כל רולר רושם 77°, 15 עד 20 דקות (חתיכה קטנה ייעשה ראשון).
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
להשליך מחרוזת, להיזהר לא לפרוש תרנגול הודו, וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מגישים roulades חם עם רוטב.
* אתה יכול לעשות רוטב 3 שעות קדימה.* אתה יכול גריל רולאדס 1 יום קדימה. לקרר אותם לחלוטין, חשוף, ולאחר מכן צמרמורת, עטוף בניילון נצמד. פרוסה קרה, ולאחר מכן לשרת בטמפרטורת החדר.* Roulades יכול להיות מבושל במחבת גריל מתובל היטב: גריל מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, 15 דקות, ואז לצלות באמצע תנור 177° ל170, כ 25 דקות.