פלפל חזיר פהיטאס עבור 2
פהיטאס חזיר פלפל המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש שמנת, חזיר, פלפל כתום, סלסה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. פג'יטות חזיר פלפל, פג'יטות פלפל עוף, ו שלושה פלפל "בורגר" פג'יטאס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עמילן תירס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה מבשלים את החזיר, הפלפלים והבצל בשמן על אש בינונית עד שהחזיר כבר לא ורוד והירקות רכים. מערבבים פנימה סלסה; מחממים.
מניחים כ-3/4 כוס מילוי במרכז כל טורטיה; מעל גבינה מגורדת ושמנת חמוצה. מקפלים פנימה דפנות טורטיות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פופי מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.