פלפל חריף חזיר מגורר
חריף ד " ר פלפל חזיר מגורר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 120 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לך סוכר חום, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: חזיר מגורר חריף, חזיר קרוע וחריף של סינתיה., ו חזיר מגורר מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות. מקלפים את הבצל וחותכים אותו לחתיכות.
הניחו אותם בתחתית תנור הולנדי גדול.בנדיבות מלח ופלפל צלי חזיר, ולאחר מכן להגדיר אותו על גבי הבצל במחבת.
יוצקים את פחית הפלפלים על החזיר (כוללים את הרוטב.)
יוצקים בשתי פחיות של פלפל ד " ר.
מוסיפים סוכר חום למיץ ומערבבים.
מניחים את המכסה בחוזקה על הסיר, ולאחר מכן להגדיר את הסיר בתנור. מבשלים לפחות שש שעות, הופכים את הצלי פעמיים או שלוש במהלך תהליך הבישול. בדוק בשר לאחר שש שעות; זה צריך להיות לחלוטין מתפרק (השתמש שני מזלגות כדי לבדוק.) אם זה לא מתפרק, לחזור לתנור עוד שעה.
הסר בשר מן הסיר ומניח על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר. השתמש בשני מזלגות לגרוס בשר, השלכת חתיכות גדולות של שומן. מסננים כמה שיותר שומן מהחלק העליון של נוזל הבישול כמו שאתה יכול ולזרוק אותו. החזירו את הבשר הגרוס לנוזל הבישול, והישארו חמים עד שיהיה מוכן להגיש. (ניתן גם לקרר את הבשר והנוזל בנפרד, ולאחר מכן להסיר שומן מוקשה ברגע שהוא קר. ואז לחמם את הנוזל על הכיריים ולהחזיר את הבשר לנוזל להתחמם.
מגישים על טורטיות קמח חמות. למעלה עם חסה קרועה, עגבניות חתוכות לקוביות, גבינה מגוררת, פרוסות אבוקדו, סלסה, וכל דבר אחר שאתה רוצה.