קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות11
מגזין

פלפל חריף חזיר מגורר

פלפל חריף חזיר מגורר
חריף ד " ר פלפל חזיר מגורר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 120 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לך סוכר חום, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: חזיר מגורר חריף, חזיר קרוע וחריף של סינתיה., ו חזיר מגורר מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות. מקלפים את הבצל וחותכים אותו לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו אותם בתחתית תנור הולנדי גדול.בנדיבות מלח ופלפל צלי חזיר, ולאחר מכן להגדיר אותו על גבי הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזירצלי חזיר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים את פחית הפלפלים על החזיר (כוללים את הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
יוצקים בשתי פחיות של פלפל ד " ר.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
5
מוסיפים סוכר חום למיץ ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מניחים את המכסה בחוזקה על הסיר, ולאחר מכן להגדיר את הסיר בתנור. מבשלים לפחות שש שעות, הופכים את הצלי פעמיים או שלוש במהלך תהליך הבישול. בדוק בשר לאחר שש שעות; זה צריך להיות לחלוטין מתפרק (השתמש שני מזלגות כדי לבדוק.) אם זה לא מתפרק, לחזור לתנור עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר בשר מן הסיר ומניח על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר. השתמש בשני מזלגות לגרוס בשר, השלכת חתיכות גדולות של שומן. מסננים כמה שיותר שומן מהחלק העליון של נוזל הבישול כמו שאתה יכול ולזרוק אותו. החזירו את הבשר הגרוס לנוזל הבישול, והישארו חמים עד שיהיה מוכן להגיש. (ניתן גם לקרר את הבשר והנוזל בנפרד, ולאחר מכן להסיר שומן מוקשה ברגע שהוא קר. ואז לחמם את הנוזל על הכיריים ולהחזיר את הבשר לנוזל להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מגישים על טורטיות קמח חמות. למעלה עם חסה קרועה, עגבניות חתוכות לקוביות, גבינה מגוררת, פרוסות אבוקדו, סלסה, וכל דבר אחר שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)