פלפל תרנגול הודו פלפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו לנסות את פילה ההודו העשבים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 254 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. אם יש לך בצל ירוק, טימין, חזה הודו, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סקלופיני הודו מפולפל, פלפל חזה הודו בגריל, ו בשר בקר טחון.
הוראות
טפיחה יבשה; לשטח ל-3/4 אינץ'. עובי. בקערה קטנה שלבו את היין או המיץ, הבצל, הפטרוזיליה, 4 כפיות שמן, שום, רוזמרין וטימין.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף הודו. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 4 שעות, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מפזרים הודו עם פלפל ו 1/2 כפית מלח. במחבת טפלון גדולה מבשלים הודו בשמן שנותר במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהוא כבר לא ורוד.
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, המרק, המרינדה השמורה והמלח שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. פורסים הודו; מגישים עם רוטב.