קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גבינת פרמזן, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי, ו בישול איטי צמחוני ממולא פלפלים מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מעל חום גבוה.בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -5 דקות.הגדל את החום לגובה בינוני, הוסף את הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכמה כתמים עדיין פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנקז במסננת בסדר רשת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לנער את כל עודף מים ולתת את הקוסקוס לנקז את המסננת בכיור בזמן שאתה מכין את הפלפלים, לפחות 10 דקות.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע פלפל (כמו בעת גילוף ג'ק-o' -פנס), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מברישים את החלק הפנימי של הפלפלים עם שמן ומתבלים את הקרביים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
להעביר את הקוסקוס מנוקז לקערה גדולה; להוסיף את תערובת בצל-קישואים שמורות, גבינות, בזיליקום; ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.באופן שווה לחלק את המילוי בין הפלפלים. החלף את הכובעים ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 3 קיסמים דרך כל כובע ומחוץ לצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל. להפריש עד מוכן גריל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
10
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מניחים את הפלפלים ממולאים על צדי שלהם ולסגור את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב בערך כל 7 דקות כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות זמן הצלייה הכולל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
הסר את הפלפלים על מגש הגשה, תן מגניב במשך 5 דקות, ולהסיר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה