פלפלים וביצים הונגריים
פלפלים וביצים הונגריים הם ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. אם יש לכם ביצים, פלפל שעווה הונגרי), עגבניות בשלות המשרדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק כבוש ביצים הונגריות ממולאות, טנדרלוין חזיר צ'ילי ליים מעל פולנטה רכה עם פלפלים שעווה הונגרית ותירס, ו פלפלים וביצים כריך (מתכונים דומים).
הוראות
גזע וזרע בננה צהובה ופלפלים הונגריים (או צ ' ילי).
חותכים פלפלים בננה לריבועים 1/2 אינץ'. קוצצים דק פלפל הונגרי.
יש לשטוף עגבניות, הליבה, לחתוך חצי לרוחב. בעדינות לסחוט ולהשליך זרעים ומיץ; קוצצים גס עגבניות.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה, לשלב שמן, בצל, כל הפלפלים, וחצי העגבניות. מערבבים לעתים קרובות עד ירקות הם tinged עם חום וכל מתאדה נוזל, 7 עד 9 דקות.
בינתיים, בקערה, להכות ביצים להתמזג עם 2 כפות מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים את תערובת הביצים לירקות ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. עם מרית רחבה, להרים חלק מבושל של ביצים כדי לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת עד ביצים נקבעים ברכות, 1 עד 2 דקות.
מקשטים עם עגבניות שנותרו.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.