פלפלים ממולאים קוסקוס עם רוטב בזיליקום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 580 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. אם יש לכם פלפל, סוכר, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קוסקוס ופטה ממולאים בפלפלים, פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי, ו גרמולטה קוסקוס-פלפלים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מילוי: בסיר בינוני, להביא את מרק עוף וכמון לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקוסקוס. מכסים את המחבת עד הקוסקוס הוא רך וכל הנוזל נספג, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שים את הקוסקוס בקערה גדולה ולהוסיף את השעועית, דומדמניות, תרד, פטה ושמן זית 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
דומדמניות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים את צמרות את הפלפלים ולהסיר את כל הצלעות והזרעים. במידת הצורך, לחתוך פרוסה דקה מאוד מהבסיס כדי לעזור לפלפלים לקום. ממלאים את הפלפלים במילוי ומטפטפים את הצמרות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
שים את הפלפלים בתבנית אפייה מרובעת 8 על 8 אינץ'. ממלאים את צלחת האפייה במים חמים 3/4 אינץ ' ואופים עד המילוי מוזהב והפלפלים מבושלים דרך, כ 55 עד 60 דקות. טבחים
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
רוטב: בבלנדר, לשלב את בזיליקום, קרם פרש, שמן זית, מים, שום, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרש
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את הפלפלים מהתנור ולסדר על צלחות הגשה. כפית את הרוטב סביב הפלפלים ומגישים.