פלפלים ממולאים עם כדורי בשר שבורים ואורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים עם כדורי בשר שבורים ואורז. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם orzo, פלפל צ'ילה, parmigiano-רג' יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פלפל ממולא אורז, אורז יסמין-פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים כבש ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חצי את הפלפלים הארוכים ולהסיר את הזרעים. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף עם EVOO.
מניחים את הפלפלים לחתוך בצד למטה בצלחת תבשיל גדולה.
חותכים X בגוף של כל פלפל וצולים במשך 20 דקות.
בינתיים, בקערת ערבוב, לגרר את העגבניות על החורים הגדולים של פומפיה תיבת, להשליך את העורות. (אתה צריך בערך 2 כוסות.) מגררים את השום, פלפל צ ' ילה ובצל לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים טפטוף של EVOO ואת הקורנית.
מחממים את החמאה ו 1 כף EVOO בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את orzo וטוסט עד זהוב וריחני.
מוסיפים חצי רוטב עגבניות ואורז ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד האורז הוא מכרז, 17 עד 18 דקות.
מערבבים את תערובת האורז, כדורי בשר ו 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו. כפית את המילוי לתוך הפלפלים העליון עם רוטב העגבניות שנותר, הגבינה הנותרים טפטוף של EVOO.
אופים עד מחומם דרך ואת צמרות הם השחמה, כ 45 דקות.