פלפלים צמחוניים ממולאים
פלפלים צמחוניים ממולאים דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם עגבניות, פלפל טחון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפיית זכוכית 8x11 אינץ'.
בסיר של מים רותחים, לבשל את הפלפלים במשך 4 עד 5 דקות; עד שהם מתחילים לרכך.
הסר אותם מהמים הרותחים ולצלול אותם לאמבטיה קרה.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית במשך 3 עד 5 דקות.
מוציאים את המחבת מהחום ומערבבים בעגבניה, פטרוזיליה, פירורי לחם, יין לבן ופלפל שחור. ממלאים את הפלפלים בתערובת זו ומניחים אותם לתבנית האפייה מוכנה.
מפזרים את גבינת הפרמזן על הפלפלים.
אופים במשך 20 דקות. תהנו!