פנה אפוי ונקניק מעושן
פנה אפוי ונקניק מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק פטריות, בצל מטוגן, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. נסו פנה ונקניקיות מעושנות, פנה ונקניקיות מעושנות, ו פנה ונקניקיות מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים נקניק לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות.
מוסיפים נקניק; מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות או עד השחמה קלה.
שלב מרק וחלב בתבנית אפייה 13x9 אינץ'. מערבבים פסטה לא מבושלת, נקניק, 1/2 כוס בצל מטוגן צרפתי, 1/2 כוס גבינה ואפונה. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר כסף.
הסר נייר כסף העליון עם הנותרים 1 כוס בצל מטוגן צרפתי 1/2 כוס גבינה.
אופים במשך 3 דקות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.