פנה מוקפץ עם כרובית וחומוס
פנה מוקפץ עם כרובית וחומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 480 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כרובית, מלח כשר, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פנה עם חומוס, פטה ועגבניות, חומוס מוקפץ עם בשר חזיר וכרוב, ו חומוס מוקפץ עם ברוקולי ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים וכוס המלח לרתיחה על חום גבוה. בסיר בגודל בינוני, להביא 1 ליטרים מים 2 כפיות של מלח לרתיחה.
כאשר המים בסיר רותחים, מוסיפים את פרחי הכרובית ואת blanch עד רק רך אבל עדיין פריך, על 3 דקות.
כאשר המים בקומקום רותחים, מוסיפים את פנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים את פנה ולשטוף בקצרה אבל ביסודיות מתחת למים זורמים קרים.
מחממים את השמן במחבת גדולה, עמוקה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את פנה מבושל ו saut במשך 1 דקה, משליך.
מוסיפים את חומוס ופרחי כרובית שמורות ומטונפים, משליכים לעתים קרובות, עד החומרים הם משחימים קלות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל וממשיכים יומרות רק עד השום הוא ריחני, על 30 שניות; להיזהר לא לתת את השום לשרוף.
הסר את המחבת מהחום והעונה עם מלח וסחיטה טובה של מיץ לימון. לזרוק שוב לשרת מיד, ישירות מהמחבת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;