פנה עם אפונה ופנקטה
פנה עם אפונה ופנקטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 442 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, קמח, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו פנה עם דלעת ופנקטה, פנה עם דלעת בלוט ופנקטה, ו פנה עם ארטישוק, פנקטה וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים. מכסים ושומרים על חום.
מבשלים פנקטה על אש בינונית במחבת גדולה עד שהיא פריכה. בעזרת כף מחוררת מעבירים פנקטה למגבות נייר לניקוז, ושומרים 1 כף טפטופים במחבת.
מוסיפים בצל ושום לטפטופים במחבת; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד שהם רכים.
מקציפים יחד חלב וקמח בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת חלב למחבת. מבשלים ומערבבים עד להסמכה ומבעבעת. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים אפונה משומרת ופנצ ' טה לפסטה המבושלת; לזרוק בעדינות למעיל.
כדי לשרת, מפזרים פסטה עם גבינה ופלפל. אם תרצה, למעלה עם מרווה.