חום רציני: עוגת שוקולד-צ'ילה
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 428 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אבקת קאיין, ניו מקסיקו אבקת צ'ילה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חום רציני: רוטב צ'ילה האדום של האנטלי דנט, חום רציני: סנטה פה בסגנון ירוק צ'ילה פנקייק, ו עוגת מקרר שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להוסיף אבקת קקאו, אבקת צ ' ילה, קאיין, סוכר, תמצית ושמנת כבדה. הכה עם תערובת חשמלית על מהירות גבוהה עד פסגות רכות נוצרים. שמור 1/3 כוס של קצפת לשימוש מאוחר יותר. על צלחת, להשתמש מרית כדי להפיץ 1 כף של קצפת על צלחת להחזיק עוגה לצלחת. למעלה עם שני קרקרים שלמים שהונחו זה לצד זה. השתמש במרית שוב, ולהפיץ קרקרים גרהם עם שכבה אפילו של קצפת. למעלה עם שני קרקרים נוספים שנותרו, ולחזור על מחזור עד קצפת סיים, מסתיים עם שכבה של קצפת, על 5 עד 6 שכבות של קרקרים גרהם. חלק עליון, ולהשתמש שמורות קצפת להתפשט על הצדדים של עוגה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לילה לפני ההגשה.