תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: לבבות Linzer. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר superfine, כ פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה.
הוראות
1
מקם מתלה במרכז התנור מחממים עד 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את אגוזי לוז על מחבת חצי גיליון ואופים עד העורות סדוקים, על 10 דקות. קומץ בכל פעם, מניחים את אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד במגבת כדי להסיר את העור (חלק מהעור עשוי להישאר על האגוזים). מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
במעבד מזון מצויד להב מתכת, לעבד את האגוזים מקורר עם 1/2 כוס קמח עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים, הקינמון, אבקת אפייה ומלח עם תערובת האגוז בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הכה את החמאה ואת הסוכר superfine בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ומרקם, על 5 דקות, מדי פעם מגרד את הצדדים של הקערה עם מרית סיליקון. בהדרגה להכות את הביצה. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את תערובת הקמח. הבצק יהיה לח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מניחים את הבצק על חתיכת ניילון גדולה. לעטוף באופן רופף פלסטיק וצורה לתוך מלבן עבה 1 אינץ'. מקררים עד מקורר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
7
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 350ºF. קו שלוש מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הבצק הצונן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מניחים חצי מהבצק על משטח עבודה מקורנן קלות ומפזרים את החלק העליון בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
10
מרדדים את הבצק לתוך מלבן עבה 1/8 אינץ'. באמצעות 2 ¼ אינץ ' בצורת חותך עוגיות בצורת לב, טבול בקמח, לחתוך את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
11
העבר אל המחבתות מוכנות. (הבצק הוא עדין, ואתה כנראה תמצא את זה הכי קל להזיז את הלבבות עם מרית מתכת מקוזז.) לאסוף את השריטות ולהניח בצד. חזור על גלגול וחיתוך את העוגיות עם החצי הנותר של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מניחים את המחבתות במקרר (אין צורך לכסות אותם).
13
שלב את כל השאריות שנותרו לתוך מלבן ½ אינץ עבה לעטוף בניילון נצמד. מקררים את הבצק עד שמצונן קלות, כ -10 דקות. חזור על הליך חיתוך מתגלגל עד שכל הבצק נחתך ללב והניח על המחבתות. מקררים את הלבבות על המחבתות עד שמצונן היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
14
אופים את שתי המחבתות הראשונות של עוגיות, החלפת המיקום של מחבתות אפייה מלמעלה למטה מלפנים לאחור, עד הקצוות של העוגיות הם השחמה קלות, 15 עד 17 דקות. חזור עם המחבת האחרונה של עוגיות. מגניב לגמרי על המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
סדר חצי מהעוגיות על מחבת חצי גיליון מרופדת בנייר קלף, עם החלק התחתון פונה כלפי מעלה. כפית על ½ כפית של פטל משמר על מרכזי העוגיות. למעלה כל אחד עם אחת העוגיות הנותרות, צדדים שטוחים מול, כדי להפוך את כריך. מכסים עם קלף ולתת לעמוד לפחות 8 שעות או לילה להגדיר. הערה: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, עם השכבות מופרדות על ידי נייר קלף, עד 5 ימים. רגע לפני ההגשה, לנפות סוכר ' ממתקים על העוגיות.