פנה עם בטטות ושומר
פנה עם בטטות ושומר דורש סביב 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, קמח, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו כרמי בוצ'יין בקרנרים מגניבים ויפים עם: צדפות צרובות מחבת עם שומר ופירה בטטות, פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), ו שומר, שעועית ירוקה ולובסטר פנה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמס חמאה ושמן זית יחד במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שומר, רוזמרין וסוכר ומבשלים 10 דקות, עד שומר הוא רך וזהוב חום. מערבבים בטטות.
מקציפים יחד מרק עוף, חלב וקמח. בהדרגה להוסיף מחבת ומבשלים 3 דקות, עד התערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים למעיל. מערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומבשלים עד מחומם דרך, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.