פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם ברוקולי רב, אגוזי מלך, פקורינו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1058 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ברוקולי rabe, מרק ירקות, פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו, פיורה עם ברוקולי רב, עוף, גבינת פקורינו, ו ברוקולי Rabe עם בולגור ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oil in heavy large skillet over medium-high heat.
Add leeks and sauté until golden and soft, about 5 minutes.
Add broccoli rabe and sauté, tossing with tongs, until slightly softened and bright green, about 3 minutes.
Add garlic and stir 1 minute. Stir in broth, crme frache, and lemon peel, then 1/3 cup cheese.
Season to taste with salt and pepper. Meanwhile, cook pasta in large pot of boiling salted water until just tender but still firm to bite, stirring occasionally.
Drain, reserving 1 cup pasta cooking liquid. Return pasta to pot. Stir in broccoli rabe mixture and walnuts, adding 1/2 cup cooking liquid to moisten and adding more by tablespoonfuls if needed. Divide pasta among bowls.
Serve, passing remaining cheese separately.
*An Italian leafy green vegetable with scattered clusters of tiny, broccoli-like florets; available at some supermarkets and at specialty foods stores.