פנה עם עוף ולימון משומר
גשו לסופר וקנו שמן זית, עוף צלוי, פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף עם לימון משומר, עוף לימון מרוקאי עם לימונים משומרים, ו עוף טג'ין עם לימון וזיתים משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פנה על פי הוראות החבילה.
מוסיפים ברוקולי לפסטה ב-2 הדקות האחרונות של הבישול. כאשר פנה הוא אל דנטה ברוקולי rabe הוא רך אבל עדיין ירוק בהיר, לנקז, בהזמנת 1/3 כוס מים פסטה; להפריש.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש, ומבשלים 1 1/22 דקות או עד ריחני אבל לא השחמה.
מוסיפים את העוף ומי פסטה שמורים, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם דרך.
מוסיפים קליפת לימון משומרת (או גרידת לימון) ומלח; מסירים מהחום.
לזרוק תערובת עוף עם פסטה מבושלת ברוקולי rabe ופרמזן טרי מגורר; לחלק באופן שווה בין 4 קערות. השתמש מקלף רחב כדי לגלח 12 (2 אינץ ' ארוך) רצועות של פרמזן.
מקום 3 שבבי על כל חלק; לשרת מיד.