פנה עם פנצ'טה, טונה ויין לבן
פנה עם פנצ'טה, טונה ויין לבן יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פסטה פנה, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פנה עם עוף בגריל וירקות ברוטב לימון חמאה לבנה יין, פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן, ו פנה עם דלעת ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בפנצ ' טה, ומבשלים עד השחמה.
להחזיר מחבת לחום בינוני, ויוצקים 2 כפות שמן זית. מערבבים בצל, שום ופלפל אדום מרוסק. מבשלים עד רך, על 5 דקות. מערבבים פטריות. מבשלים עד שהם מתחילים לתת את מיצים.
להפוך את החום עד בינוני גבוה, ויוצקים יין. לבשל על 3 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים באפונה, עגבניות שרי, ותרד. פתית בטונה, טפטוף במיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים לשלב, ומבשלים עד מחומם דרך.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פנה עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ומערבבים לתערובת טונה. למעלה עם פרמזן מגורר טרי.