פנה עם רוטב פרושוטו עגבניות
פנה עם רוטב פרושוטו עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. סע לחנות ולאסוף rigate פנה, ליווי: parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פנה עם רוטב פרושוטו עגבניות, פנה עם רוטב עגבניות מרווה ופרושוטו, ו פנה מואר ברוטב שמנת עגבניות עם אפונה & Prosciutto עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני כבד רחב על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים בצל עד הזהב, כ 10 דקות.
להוסיף שום ו sauté עד הזהב, על 1 דקה.
הוסף פרושוטו ו sauté עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, סוכר, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 45 דקות עד 1 שעה. קריר, חשוף, ואז צונן, מכוסה, לפחות 8 שעות (כדי לאפשר טעמים להתפתח).
מבשלים פנה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים רוטב על אש בינונית.
לזרוק פסטה עם קצת רוטב בקערת הגשה ומגישים רוטב שנותר בצד.
רוטב יכול להיות מקורר עד 3 ימים.