פנה עם ריקוטה, ארוגולה ובזיליקום
פנה עם ריקוטה, ארוגולה ובזיליקום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 641 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פסטה פנה, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוגולה-פסטו בזיליקום עם צנוברים, פרמזן וריקוטה, שרימפס בזיליקום שום עם פנה במרינרה בזיליקום חריף, ו פנה עם בשר בקר וארוגולה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. לבשל את הפסטה במים עד אל דנטה, על 11 דקות. שמור על 1/3 כוס של מי הבישול ולנקז את הפסטה.בינתיים, בקערה גדולה, לערבב את ריקוטה, Parmigiano, 1 Tbs. של השמן, גרידה, 1 / 2tsp. מלח, ו 3/4 כפית. פפר.
מחממים את 1 Tbs הנותרים. שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני.
הוסף את ארוגולה ובזיליקום ו 1/2tsp. מלח ומבשל, משליך עם מלקחיים, עד רק נבול, על 2 דקות.
להעביר את תערובת ארוגולה לקערה עם ריקוטה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה החמה לתערובת הריקוטה וזורקים למעיל.
מוסיפים את נוזל הבישול השמור לפי הצורך כדי להרטיב את הפסטה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים, עוברים יותר Parmigiano ליד השולחן. הצעות הגשה להתחיל את הארוחה עם ברוסקטה aBasic.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות