קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פנה קוטה עם רוטב פירות יער

פנה קוטה עם רוטב פירות יער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פנה קוטה עם רוטב פירות יער. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לך פירות יער, ג'לטין, מים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פנה קוטה עם רוטב פירות יער, פנה קוטה עם רוטב פירות יער, ו יסמין-חמאה-פנה קוטה עם רוטב פירות יער.

הוראות

1
בקערה קטנה מרככים ג ' לטין במים קרים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים שמנת, סוכר קונדיטורים ושעועית וניל בסיר. מערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסירים מהאש וזורקים את שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים ג ' לטין ומים לתערובת השמנת החמה. מערבבים עד ג ' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
יוצקים ל -6 תבניות דריולה משומנות קלות של 1/2 כוס (או תבניות גליליות קטנות אחרות) ומכניסים למקרר למשך הלילה או לפחות 8 שעות.
6
להכנת רוטב פירות היער, שלבו פירות יער וסוכר בקערה. מרסקים מעט פירות יער עם גב כף, ומערבבים פנימה את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בואו לעמוד שעה עד שיש לו עקביות סירופית.
8
פורמים פנה קוטה ומגישים עם רוטב פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.