פנה קוטה עם תאנים צלויות ובלסמי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פנה קוטה עם תאנים צלויות ובלסמי. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שעועית וניל, תאנים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו פנה קוטה עם תאנים, פאנה קוטה דבש עם תאנים בגריל, ו פנה קוטה דבש עם תאנים מיובשות וסוטרנים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 (6 אונקיה) מנות הגשה.
בקערה קטנה טובלים את יריעות הג ' לטין במים קרירים לריכוך.
בסיר קטן לשלב את השמנת 1 כוס סוכר. חותכים את שעועית הווניל לאורכה ומגרדים את הזרעים.
מוסיפים לסיר את הזרעים ואת גוף שעועית הווניל.
להקציף לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה ומכבים מיד.
מוציאים את יריעות הג ' לטין המרוככות מהמים הקרירים ומקציפים לתערובת השמנת החמה.
מוציאים וזורקים את שעועית הווניל.
יוצקים מיד לכלי הגשה ומכניסים למקרר למשך 2 עד 3 שעות או למשך הלילה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. זורקים את התאנים יחד עם יתרת הסוכר והבלסמי.
בואו להתרסק במשך כ -15 דקות. צולים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות או עד שהתאנים רכות והסוכר והבלסמי החלו להתקרמל על התאנים.
מעל את הפנה קוטה עם התאנים הקלויות.