תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan החורף. מתאים ל-11 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך דלעת סקווש, קורנית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פנזנלה חורף, פנזנלה חורף עם רוטב תפוחים, ו סלט פנזנלה חורף עם אשכוליות, שומר ואבוקדו (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.