פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק
עוף פנה עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. . אם יש לכם מלח שום, אספרגוס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף פנדורה עם עגבניות מיובשות ולבבות ארטישוק, סלט תפוחי אדמה פסטו עם לבבות ארטישוק ועגבניות מיובשות, ו פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה פנה שנחשפה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז, להפריש, ולשמור על חם.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את העוף למחבת ומתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות; להסיר את העוף ולהניח בצד. לבשל את השום ואת הבצל בשמן הנותר במחבת עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות. מערבבים את האספרגוס, עגבניות מיובשות, מרק בשר בקר; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות. להחזיר את העוף למחבת ומערבבים בלב הארטישוק. מבשלים ומערבבים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקפלים בעדינות את הפסטה לתוך העוף והירקות, מכסים את המחבת ומכבים את החום. אפשר לתערובת לשבת עד שהפסטה ספגה כל מרק עודף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים חמאה לתוך תערובת הפסטה עד שהחמאה נמסה ומצפה את הפסטה; מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.