קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק

פני עוף עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, ולבבות ארטישוק
עוף פנה עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. . אם יש לכם מלח שום, אספרגוס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף פנדורה עם עגבניות מיובשות ולבבות ארטישוק, סלט תפוחי אדמה פסטו עם לבבות ארטישוק ועגבניות מיובשות, ו פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה פנה שנחשפה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז, להפריש, ולשמור על חם.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את העוף למחבת ומתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות; להסיר את העוף ולהניח בצד. לבשל את השום ואת הבצל בשמן הנותר במחבת עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות. מערבבים את האספרגוס, עגבניות מיובשות, מרק בשר בקר; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות. להחזיר את העוף למחבת ומערבבים בלב הארטישוק. מבשלים ומערבבים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקפלים בעדינות את הפסטה לתוך העוף והירקות, מכסים את המחבת ומכבים את החום. אפשר לתערובת לשבת עד שהפסטה ספגה כל מרק עודף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים חמאה לתוך תערובת הפסטה עד שהחמאה נמסה ומצפה את הפסטה; מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה