קושירגיל
מוכן ב11 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

פניני דג חרב עם ארוגולה ולימון איולי

פניני דג חרב עם ארוגולה ולימון איולי
פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1014 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, עשבי תיבול דה פרובנס, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון, שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה, ו פולפט דג חרב עם Arugula Pistou דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
עבור פניני דג החרב: לחמם את שמן הזית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה. בעוד המחבת מתחממת, מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לשפשף את עשבי תיבול דה פרובנס ושום טחון על כל הדג. מבשלים את הדגים במחבת עד רק מבושל דרך וזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרבדג חרב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חותכים את הלחם לתוך 4 כריכים כי יהיה להתאים את הגודל של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חותכים את הלחם לשניים כדי להפוך את החלק העליון והתחתון לסנדוויץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מורחים את איולי לימון על שני חצאי הכריך. למעלה במחצית התחתונה עם קומץ (כ 1/2 כוס) של ארוגולה ירוקים. מעל ירקות ארוגולה עם דג חרב מבושל, ומעל הכריך עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
איוליאיולי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.