פניני עוף פלורנטיני
עוף פלורנטין פניני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת פרובולונה, פלפל, חזה עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פניני עוף פלורנטיני, פניני פלורנטין, ו פניני טונה פלורנטין.
הוראות
חום 1/2 כפית שמן במחבת לא דביקה גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף שום; לטגן 2 דקות. מערבבים בתרד; מבשלים 4 דקות או עד נבלי תרד ונוזל נספג.
חותכים פוקאצ 'ה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, במחבת 12 אינץ' ovenproof. מסדרים תערובת תרד, פלפל, עוף וגבינה באופן שווה על חצי התחתון של פוקצ ' ה.
שלב הנותרים 2 1/2 כפיות שמן זית, חומץ, מלח ופלפל בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
טפטוף תערובת שמן באופן שווה על הצד לחתוך של פוקצ ' ה העליון. לכסות כריך עם חצי העליון של פוקצ ' ה. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על גבי נייר; ידית לעטוף של מחבת עם נייר.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה.