פנפורטה אגוזי לוז
אגוזי לוז Panforte יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 3855 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 170 גרם של שומן למנה. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, קליפת תפוז מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Panforte אגוזי לוז, Panforte, ו Panforte (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 149°. חמאה 9 אינץ ' קוטר המחבת springform. שורה תחתונה וצדדים עם נייר קלף; נייר חמאה.
מערבבים הראשון 16 מרכיבים בקערה גדולה, זורק חתיכות פירות נפרדים. מביאים דבש, סוכר וחמאה להרתיח בסיר קטן, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מניחים מדחום ממתקים בתערובת, הטיה לנורה לשקוע, ומבשלים עד רושמים מדחום 117° עד248, ערבוב מדי פעם, כ 9 דקות.
יוצקים סירופ על תערובת אגוז; מערבבים כדי להתמזג. מיד להעביר תערובת למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עד מבעבע מעט בקצוות העליון נראה יבש, כ 55 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. כיסוי; לתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
הסר נייר מהצדדים ותחתית של panforte.
מניחים panforte על קרטון עגול. (ניתן לעשות 3 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)