פנצנלה גבינה בגריל
גבינה מותכת עשוי להיות רק Panzanella הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 570 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינת גבינה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 126 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט פאנצנלה גבינה בגריל ... ועוד בישול בטלוויזיה!, אוכמניות, ברי וגבינה בגריל לימון, ו Panzanella בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות הקצוצות, חומץ יין אדום, שום, בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 4 כפות של שמן זית. מערבבים היטב ומניחים בצד.
הגדר מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
מברשת את פרוסות הלחם עם כף השמן. לבשל, לדפדף מדי פעם, עד שסימני הגריל מופיעים והלחם פריך. מניחים בצד לחם על קרש חיתוך להתקרר לרגע.
בינתיים, להפחית את החום על מחבת הגריל בינוני נמוך. חכה דקה או שתיים כדי שזה יתקרר, ולאחר מכן מברשת עם כף הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הגושים ומבשלים עד שהם משחימים ופריכים בתחתית, אבל לא נמסו לחלוטין על גבי. כאשר נעשה זאת, להשתמש במזלג בזהירות להסיר את הגבינה מן מחבת הגריל ולהניח בצד על צלחת.
חותכים את פרוסות הלחם לקוביות 1 אינץ ' ולזרוק היטב עם העגבניות. מתבלים את התערובת עם יותר מלח במידת הצורך. מחלקים את הפנצנלה בין ארבע קערות גדולות ומקשטים עם גבינת בגריל.