Panzanellan פטריות היא תוספת ים תיכונית. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.45 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 204 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, צנוברים, גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 52%. Panzanella, Panzanella ו- Panzanella דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-450 מעלות. בקערה גדולה מערבבים לחם, 2 כפות שמן ו-1/4 כפית מלח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שיטאקי, צדפה וקרמיני)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
Panzanella עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.