קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פנצנלה פטריות

פנצנלה פטריות
Panzanellan פטריות היא תוספת ים תיכונית. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.45 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 204 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, צנוברים, גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 52%. Panzanella, Panzanella ו- Panzanella דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 מעלות. בקערה גדולה מערבבים לחם, 2 כפות שמן ו-1/4 כפית מלח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שיטאקי, צדפה וקרמיני)(כגון שיטאקי, צדפה וקרמיני)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שלבו פטריות, 2 כפות שמן, שום ו-1/4 כפית מלח; להעביר לתבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בחום של 450 מעלות 10-12 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה גדולה, טורפים חומץ, חרדל, דבש ושארית השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים ארוגולה, עגבניות, צנוברים, צימוקים, לחם קלוי ופטריות; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
8
מפזרים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
9
מגישים מיד.

מרכיבים

80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה טרייהארוגולה טרייה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sliced fresh assorted mushrooms (such as shiitake, oyster and cremini)sliced fresh assorted mushrooms (such as shiitake, oyster and cremini)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sliced fresh assorted mushrooms (such as shiitake, oyster and cremini)sliced fresh assorted mushrooms (such as shiitake, oyster and cremini)1שן שום, טחוןשן שום, טחון57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים טרייה, מתפוררתגבינת עיזים טרייה, מתפוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות ענבים, חצויעגבניות ענבים, חצוי1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1אוראו ממולאים כפוליםמלח, מחולקמלח, מחולק112דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לחם שאור בקוביותלחם שאור בקוביות12 כפיות אבקת שוםחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

Panzanella עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.